Quick Moto

 


 
Instalace registrované verze


Je nutné, aby jste znal své přihlašovací jméno a heslo. V případě, že tyto údaje neznáte, návod jak je zjistit máte zde.

Nejprve musíte zadat své uživatelské jméno a heslo do políček "Pro Registrované", které naleznete vpravo pod menu a stiskněte přihlásit. Pokud vše proběhlo úspěšně a neobjevilo se žádné chybové hlášení, naleznete místo boxu pro přihlášení uvítací zprávu z údajem, jak dlouho ještě bude platit Vaše uživatelské jméno. Dále zvolíte v menu Download -> Programu. Na následující stránce si máte možnost stáhnout či nechat poslat na e-mail plnou verzi programu, která je doplněná o slovo Full. (např. Quick Moto 2.4 Full).

Dále je nutné plnou verzi nainstalovat. To uděláte tak, že spustíte instalační soubor, který jste stáhl (např. qm24r.exe). Instalace se Vás zeptá, kam má program nainstalovat. Zadejte cestu, kde máte nainstalovanou shareware verzi programu. Tím zajistíte, že veškerá data zůstanou zachována.

Při prvním spuštění programu budete vyzváni k zadání svého jména a sériového čísla. Vše naleznete v registračním e-mailu či dopisu.
Reálná spotřeba
Nově přidaná data
Renault KADJAR INTENS BLUE DCI 115

Celkem dat: 350

Vše...


Reklama
Zasloužíte si nejlevnější povinné ručení na trhu s pojištěním.


SKsoft.cz | Grafický návrh fasád | Ford Puma | SKsoft.sk | Kniha jízd ©2011 Michal Adámek
Programování na zakázku